Golden House Hotel Craiova
Golden House – armonie, stil, eleganta
   Situat in apropiere de centrul orasului Craiova, in linistita vecinatate a Parcului Mihai Bravu, Hotelul Golden House va asteapta cu o oferta extinsa de servicii si facilitati, camere confortabile, restaurant, gradina de vara, terasa, si in curand un spatiu SPA.
 
   Construita in stil neoeclectic in secolul XIX, casa de pe fosta strada Muzelor 1421, a fost renovata si restaurata, pastrandu-se cu fidelitate caracteristicile acestui stil, pana la cele mai mici detalii atat decoratiuni interioare cat si exterioare originale.
 
   Procesul de restaurare si in acelasi timp de modernizare a cladirii, s-a incheiat in anul 2003 culminand cu deschiderea hotelului.
   Imbinarea stilului inovator al vremii cu dotarile si amenajarile cele mai moderne, a rafinamentului cu eleganta si bunul gust, fac ca acest hotel sa devina locul de preferinta pentru cei ce viziteaza orasul Craiova in interes de afaceri sau ca turisti.
 
   Hotelul Golden House vine in intampinarea tuturor celor interesati de confort si intimitate, oferind posibilitatea de a descoperi un loc care incanta de la prima intalnire si nu in ultimul rand in a transforma timpul liber intr-unul de relaxare.
Formular Rezervari
Nume si prenume:
Telefon:
Email:
Data sosirii:
Data plecarii:
Camera dubla:
Camera dubla regim single:
Apartament:
Golden House Hotel - Strada Brestei, nr. 18, Craiova, ROMANIA