Camera Dubla Standard

Va punem la dispozitie camere in stil clasic, spatioase. Acestea includ un pat matrimonial, suficient de generos pentru doua persoane. Camerele fac parte din casa in care s-a nascut Gogu Constantinescu, casa restaurata si modernizata in 2003.

VEZI CAMERA

Camera Twin Standard

Din dorinta de a pastra cu fidelitate stilul de odinioara si farmecul aparte al locului, accesul catre camerele cu paturi twin se face doar pe scari si include doua etaje. Daca alegeti sa inchiriati o astfel de camera, la etajul 1, veti fi intampinati de o terasa cu vedere catre gradina interioara, un loc ideal pentru relaxare.

VEZI CAMERA

Camera Queen cu balcon

Camera Queen este disponibila in doua variante: cu pat matrimonial sau doua paturi single. Indiferent de optiune, intreaga incapere este decorata in stil modern si este situata in aripa noua a hotelului. Accesul catre camerele Queen se realizeaza cu liftul.

VEZI CAMERA

Camera Deluxe cu Balcon

Va punem la dispozitie o camera clasica, ce ofera vedere catre Parcul Mihai Bravu. Camera include un pat matrimonial si o canapea extensibila. Deluxe Room cu balcon face parte din casa initiala in care s-a nascut Gogu Constantinescu. Aceasta a fost restaurata in 2003, pastrandu-se cu fidelitate stilul acelor vremuri. Accesul in camera se face pe scari, iar camera este situata la etajul 1.

VEZI CAMERA

Camera Tripla

Camerele includ trei paturi single pentru adulti sau un pat matrimonial si unul single. Aceste camere se dovedesc perfecte pentru o familie cu trei persoane.

VEZI CAMERA

Suita Executiva

Va punem la dispozitie o suita situata la etajul 1, cu o terasa de dimensiuni impresionante, ideala pentru relaxarea oaspetilor nostri. Suita include o camera cu un pat matrimonial, un living si un birou de lucru. Dintre dotarile suitei fac parte doua fotolii si o canapea extensibila.

VEZI CAMERA

Suita Deluxe de Familie

Acest apartament este locul ideal pentru a caza o intrega familie. Apartamentul include un dormitor generos, doua paturi pentru copii si spatiu extra pentru al treilea sau al patrulea copil. Apartamentul este situat la etajul al 5-lea etaj al hotelului si include o terasa care ofera o vedere frumoasa a orasului Craiova.

VEZI CAMERA

Suita King Deluxe

Acesta suita este o dovada de eleganta si lux. Situata la cel de-al cincelea etaj al hotelului, suita este, in acelasi timp, cea mai mare dintre toate. Aceasta pune la dispozitia oaspetilor sai o suprafata de 75 metri patrati si o priveliste impresionanta a Gradinii Botanice din Craiova.

VEZI CAMERA