Povestea noastra, istoria unei case in care a trait legendarul Gogu Constantinescu, informatii despre evenimentele sau camerele pe care le oferim – toate acestea se afla intr-un singur loc: pe noul website al hotelului Golden House. Si in sectiunea de blog va vom spune mai multe despre asta pe indelete, asa cum ne place.

Si desi iubim stilul vintage si suntem pasionati de povestile frumoase si povestile antice, ne place sa tinem pasul cu modernitatea atunci cand vine vorba de mijloace de comunicare. Si de acum avem un website pe care il puteti accesa cu usurinta, de pe telefonul inteligent, tableta, desktop sau laptop. Putem spune, de acum, ca suntem pe deplin aliniati cu normele moderne.

Va invitam sa urmariti sectiunea de stiri, locul unde vom prezenta mai multe detalii despre evenimentele corporative sau personale pe care le organizam. Totodata, aici vom anunta oferte pentru cazare sau serviciile pe care vi le oferim.

Daca aveti intrebari, va rugam sa utilizati cu incredere formularul de contact pe care l-am pregatit pentru noi si sa ne scrieti folosind adresa noastra de e-mail. Si daca doriti sa ne intalniti offline sau dacă doriti sa va convingeti cat de ospitaliera este echipa noastra, va invitam sa ne treceti pragul.

In felul acesta te vei convinge ca suntem oameni faini, cu respect pentru oameni buni, ca tine. Acestea fiind spuse, draga cititorule, asteptam cu nerabdare sa va vedem! Atat online cat si offline!